RĂSPLĂTIȚI PENTRU PERFORMANȚĂ

Elevii de 10 ai Buzăului au fost răsplătiți, pentru performanțele lor, de către Consiliul Județean. Este vorba despre 9 absolvenți de gimanaziu și 4 absolvenți de liceu care au obținut note maxime la examenele de evaluare națională și bacalaureat. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și-a exprimat regretul că atât autoritățile locale, cât și cele naționale se implică prea puțin în a sprijini elitele învățământului spre drumul lor în viață.

Cei 12 tineri absolvenți au fost felicitați, aplaudați și premiați pentru performanțele școlare cu câte 3.500 de lei.

Printre cei mai buni elevi ai județului se numără anul acesta, în premieră, și un tânăr aflat în grija Direcției Generale de Protecția Copilului Buzău. Este vorba despre Răzvan Cercel, un tânăr care i-a atras atenția și președintelui Petre Emanoil Neagu. Acesta din urmă i-a propus pentru viitor o colaborare cu instituția pe care o conduce. Pe lângă diplomă, Răzvan a mai primit, din partea Consiliului Județean, și un plic cu 3.000 de lei.

Răzvan Cercel provine dintr-o familie numeroasă. El a știut exact ce își dorește și a muncit din greu pentru a-și îndeplini visul: să ajungă polițist.

Răzvan Cercel este absolvent al Colegiului Pedagogic „Spiru  Haret” din Buzău. În cei 4 ani de liceu a avut medii anuale de peste 9,60, iar la examenul de Bacalaureat a obținut media de 9,60.

Related posts