ȘI-AU DEPUS CANDIDATURILE

Zi importantă, astăzi, pentru candidații PSD la două dintre cele mai importante funcții din administrația buzoiană: Consiliul Județean și Primăria Buzău. Liderul PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, s-au înscris oficial în cursa pentru alegerile din 9 iunie.

Primul care și-a depus dosarul de candidatură la biroul de circumscripție a fost Constantin Toma. Edilul Buzăului vizează un al treilea mandat de primar din partea PSD. Însoțit de cei doi viceprimari social-democrați, dar și de către cei ce vor fi propuși pentru prima dată de PSD pentru funcțiile de consilieri, Constantin Toma, s-a arătat încrezător într-o victorie detașată, caz în care își va putea pune în practică noi planuri pentru dezvoltarea muncipiului în următorii 4 ani.

Și liderul PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, a intrat astăzi, oficial, în cursa electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Spre deosebire de Constantin Toma, Romașcanu se află la prima sa candidatură pentru o funcție în administrația locală. El consideră, însă, că experiența politică, pe care a acumulat-o, atât în Senatul României, cât și ca ministru al Culturii, îl va ajuta să promoveze noi proiecte și investiții de anvergură pentru județ.

Și Lucian Romașcanu a fost însoțit, astăzi, la depunerea oficială a candidaturii, de unii dintre cei pe care PSD vrea să-i propulseze în funcțiile de consilieri județeni. Printre ei s-a numărat și cea mai tânără candidată social-democrată, în vârstă de 23 de ani. E a făcut studii universitare în Londra și a acceptat propunerea PSD, pentru a se putea implica în cât mai multe proiecte pentru județul Buzău, în special pentru tineri.

Liderul PSD Buzău, Lucian Romașcanu a declarat că PSD este singurul partid care are liste complete de primari și consilieri în toate localitățile județului Buzău.

Related posts