MAI VREA UN MANDAT

Actualul președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, mai vrea un mandat la șefia instituției. El a precizat, astăzi, că a luat această decizie în contextul atacurilor politice, tot mai dese, la adresa sa. Neagu spune că tocmai campanie la care este supus de ceva vreme l-a determinat să candideze, din nou, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.

Candidatura lui Petre Emanoil Neagu la șefia Consiliului Județean Buzău are legătură, însă, și cu proiectele de investiții aflate în desfășurare și pe care vrea să le continue.

Candidatura lui Neagu la șefia Consiliului Județean va depinde în mare măsură de decizia care urmează a fi luată în interiorul PSD Buzău, în contextul în care se vehiculează că această funcție ar fi râvnită și de către primarul muncipiului Buzău, Constantin Toma. Aceste zvonuri sunt alimentate și de tensiunea care trenează de luni bune între primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. Mediator în toate conflictele pe care Toma și Neagu le-au avut în ultimii ani a fost liderul PSD la nivel național, Marcel Ciolacu.

Related posts