REDACȚIE

Cine suntem?
Pentru prima dată la chioşcurile de ziare pe 17 decembrie 20110, publicaţia Scurt pe 2, editată de Societatea Comercială Radio ON AIR, s-a dovedit a fi cea mai dinamică de pe piaţa mass-mediei locale, oferind informaţii de calitate, dezvăluiri în exclusivitate, ocupând de la lună la lună un loc tot mai important în preferinţele cititorilor din judeţ. Publicaţia Scurt pe 2 face parte alături de televiziunea naționalăTVSud-Est, televiziunea regională Est TV, televiziunea locala TVSat , reteaua fm regională  Radio Boom si agentia de presa newss.ro din TVSat Media Group, un important mijloc de informare, nu numai în judeţul Buzău, ci şi în zona de sud-est a ţării.

De ce Scurt pe 2?
Sunt doar câteva gânduri care răzbat din rândul cititorilor. Nu trebuie să facem niciun exerciţiu de imaginaţie ca să ne dăm seama că astfel de întrebări se pun atât în faţa chioşcurilor de ziare, pe stradă, acasă, cât şi prin instituţii. Poate cu atât mai mult acolo. Curiozitatea nu ţine cont de funcţie sau de limuzinele de la scară. Şi nici măcar de pregătire sau conturi bancare. Aşa că ar fi mai bine să lăsăm clasicul limbaj de lemn pentru aşteptata pledoarie şi să răspundem scurt, cât se poate de scurt, la întrebările care îi macină pe cititori.

Pentru cine?
Pentru cine o astfel de publicaţie? Pentru publicul din tot judeţul, pentru femei, bărbaţi şi copii, pentru tineri şi vârstnici, pentru cei de la ţară, pentru cei de la oraş. Pentru toţi cei care doresc o informare reală şi corectă, divertisment de calitate, sau mai bine spus pentru cei care încă mai caută aşa ceva. Şi, nu în ultimul rând, pentru cei care vor să rămână cu ceva după ce vor răsfoi publicaţia noastră.

Unde se găseşte?

Săptămânalul Scurt pe 2 este cea mai asteptata publicatie la final de saptamana din judeţul Buzău. Apare  în fiecare zi de vineri şi se distribuie prin aproape toate reţelele de difuzare a presei, inclusiv prin reţeaua din mall-uri şi supermarketuri. la centrele de vanzare din jurul principalelor piete si pe peronul Garii Buzau.Publicatia se regaseste la vanzare in  cele două municipii, Buzău şi Rm. Sărat, are format A3  pe hartie tip glossy şi conţine două suplimente tematice ,însumând în total 16 pagini.

 

Leave a Comment