PUBLICITATE

OFERTĂ DE PUBLICITATE
Săptămânalul ”Scurt pe 2” editat de Radio ON AIR S.R.L. vă oferă oportunitatea unei promovări profesioniste care să vă satisfacă interesele de marketing, asigurându-vă de cea mai completă adresabilitate editorială şi de cea mai mare arie de distribuţie la nivel judeţean. Publicaţia noastră are semnate contracte de difuzare cu firmele locale şi regionale de profil şi poate fi găsită la chioşcurile de presă din Buzău, Rm. Sărat, Nehoiu, Patârlagele, Berca şi Monteoru.

Datorită ofertei flexibile de promovare, firma dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor propriei organizaţii, publicului ţintă şi bugetului de promovare disponibil. În configurarea Media Planului aveţi posibilitatea să alegeţi poziţionarea reclamei dumneavoastră în orice pagină doriţi şi să beneficiaţi de cele mai substanţiale reduceri. Săptămânalul ”Scurt pe 2” apare în fiecare vineri, în 12 pagini dintre care prima şi ultima beneficiază de policromie, la un preţ de 1,5 lei. Publicaţia este însoţită de două suplimente gratuite.

Ofertă abonamente
Săptămânalul Scurt pe 2 vă oferă posibilitatea de a contracta abonamente direct prin intermediul redacţiei. Veţi beneficia de cea mai completă ofertă editorială care acoperă toate domeniile de interes, la cele mai accesibile preţuri. Pentru un abonament pe o perioadă de 12 luni tariful este de 130 lei (cheltuieli poștale incluse), în timp ce pentru 6 luni costul este de 65 lei.

Contact publicitate
Pentru oferta de publicitate print sau on-line ne puteţi contacta la numărul de telefon 0338-568.666 sau pe e-mail: scurtpedoi@tvsatrm.ro.

 

Leave a Comment