HOROSCOP (4 – 11 decembrie)

berbec – emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent și evită discuțiile ample. Se pot relua teme sau activități vechi, pe seama faptului că ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Lasă deciziile majore pentru o altă perioadă.

taur – ești pus pe fapte mari în această perioadă. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt șanse deosebite de a trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relațiile cu ceilalți.

gemeni – ești capricios în această săptămână, astfel că puțini sunt capabili să-ți intre în voie sau în toane. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a te ocupa de nevoile tale sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajma ta.

rac – în relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că vei renunța la unii sau îți vei schimba radical atitudinea față de ei. Ai nevoie de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă. A doua parte a săptămânii îți aduce venituri substanțiale dinspre locul de muncă.

leu – ești înconjurat de prieteni. Dar, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, astfel că este mai dificil să ajungi la un consens chiar și cu tine însuți. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă.

fecioară – ești solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât și acasă, în plan familial. Alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, întrucât îți sunt observate cu atenție și criticate drept consecință. Gândirea și comunicarea sunt viciate în general, deci este dificil să se ajungă la un consens. Prudență și răbdare!

balanță – planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activități socio-profesionale – sunt subiectele principale ale acestei săptămâni și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de ele. Sunt posibile erori de gândire și comunciare, de aceea fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce auzi.

scorpion – se conturează cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii sau investiții. Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiește cu măsură și evită implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure.

săgetător – relațiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămurești, fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau sunt în discuții de a începe. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că tu în primul rând ești sensibil și concentrat pe propria ta persoană.

capricorn – multă muncă la serviciu, dar și în plan personal ai multe și mărunte de făcut. Dozează-ți eforturile, pentru că sănă­tatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomotos, afecțiuni mai vechi sau mai noi. La serviciu există animozități ascunse ce stau să izbucnească .

vărăstor – este bine să-ți îndrepți atenția spre persoana iubită, spre copii, dar și spre hobby-urile dragi sufletului tău. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi te relaxează, te amuză și te provoacă să-ți exersezi creativitatea.

pești – foarte animat este segmentul domestic! Este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații sau de vânzarea-achizi­țio­narea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate.

Related posts