HOROSCOP (18 – 25 noiembrie)

berbec – relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii te solicită mult. Gustul dulce-amar predomină, astfel că ar fi bine să eviți a avea prea multe așteptări din partea celor dragi. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile și lucrează atent. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism.

taur – relațiile familiale sunt foarte provocatoare. Discuții aprinse și multe activități domestice. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți. De la banalități se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Sunt momente favorabile abordării unui hobby.

gemeni – ești foarte solicitat de către persoanele din anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, călătorii pe distanțe scurte, rezolvarea unor demersuri privitoare la obținerea unor documente personale sau profesionale. Unii prieteni au nevoie de ajutorul tău. Oferă sfaturi atât cât îți poți permite.

rac – persoanele din anturajul apropiat te solicită pentru discuții interesante și unele chiar surprinzătoare. Evită să-ți divulgi intențiile și opiniile! Acasă, în mediul familial se va închide o etapă. Rezolvări patrimoniale cu membrii familiei.

leu – ești în vervă, însă energia vitală este destul de fluctuantă. Se recomandă prudență și selectarea priorităților. Există riscul să te pierzi în discuții și activități neprofitabile. Cheltuieli importante, primirea drepturilor salariale, obținerea unor favoruri din partea celorlalți.

fecioară – revelațiile primite în starea de vis sau în starea de relaxare conștientă vor fi uimitoare și de mare folos. Tentația de a vorbi despre tine și planurile tale viitoare este la cote mari. Fii pudent și ține doar pentru tine ceea ce vrei, dar mai ales opiniile pe care ți le-ai formulat în ultima vreme.

balanță – este posibil să primești oferte de colaborare destul de avantajoase, însă, deocamdată, te afli în faza de analiză și dezbatere. Se recomandă prudență față de orice sfat sau față de orice informație primită, pentru există intenții meschine ale unora. Sănătatea este vulnerabilă.

scorpion – cum ești bine văzut în ultima vreme, aprecierile și susținerea sinceră a colegilor te vor impulsiona să lucrezi și mai mult, găsind soluții optime la tot și toate. Însă, evită alunecarea pe laurii victoriei și a te implica în prea multe sarcini.

săgetător – la locul de muncă ești solicitat de către șefi și de către colegi, pentru discuții importante. Unii chiar au nevoie de ajutorul tău, însă alții doresc doar să te provoace spre a-ți afla intențiile. Ceva se petrece sau afli ceva despre cineva apropiat și relația se reconfigurează definitiv.

capricorn – cel mai probabil este nevoie de cheltuieli pentru casă sau pentru membrii familiei. Totuși selectează prioritățile, deoarece șantajul emoțional este aplicat cu regularitate de către cei dragi și astfel cheltuiești prea mult, fără rost.

vărsător – comunicarea joacă un rol important acum, mai ales că ești foarte inspirat și poți vorbi liber despre orice, oricât și foarte bine. Totuși, dozează-ți eforturile și vorbește la obiect, fără a-ți divulga intențiile sau opiniile personale.

pești – se conturează forfotă la locul de muncă. Este bine să te implici cât mai bine în ceea ce ai de făcut, pentru că sunt șanse de a-ți mări veniturile. Atmosfera din colectivul de lucru este destul de tensionată, astfel că ar fi bine să fii discret.

Related posts