HOROSCOP (22 – 29 iulie)

berbec – pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descura excelent. Spre finalul intervalului se animă relațiile cu anturajul apropiat.

taur – discreția care te învăluie te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn.

gemeni – ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut.

rac – se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei în ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Traversăm o perioadă în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să-ți schimbi total profesia.

leu – sufletul tău va căuta oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vieții și pentru a-ți crea noi legături cu Ierarhiile divine. Minunat este că suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse.

fecioară – pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite este foarte mare și riscantă.

balanță – aspecte parteneriale plăcute, de bun augur. Sunt posibile dialoguri interesant, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă, este bine să vorbeșți puțin despre tine și deloc despre intențiile tale.

scorpion- apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai tărziu. Un prieten îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Tine cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp.

săgetător – frumoase și interesante sunt relațiile sentimentale. Distracții, dialoguri plăcute, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Selectează-ți prioritățile profesionale și evita provocările celorlalți.

capricorn – evenimente interesante în relațiile familiale. Ar fi bine să stabilești anu­mite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare.

vărsător – gândirea ta este focalizată deocamdată pe bani și bunuri materiale pe care le poți obține și folosi de la și prin alții. De aici și felul în care vorbești are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. Fii prudent și ține cont și de nevoile familiei.

pești – gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, de aceea fii prudent și ascultă mai mult, dar vorbește direct și la obiect. Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual.

Related posts