LUNA FEMEII

Luna martie este dedicată femeii, la Rm Sărat. Și în acest an, reprezentanții Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat le-au pregătit doamnelor și domnișoarelor, mai multe cadouri muzicale. Duminică, 3 martie, ora 17.00, râmnicencele sunt invitate la un concert susținut de Fuego. Intrarea la eveniment se face pe baza de invitații, iar acestea se pot ridica gratuit de la sediul Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu”, în limita locurile disponibile.

Tot în luna martie se va desfășura și concursul online,  ,,E ziua ta, mămico!,, ,dar și cea de-a III-a ediție a Festivalului – Concurs de Muzică „Mărțișorul muzical”. „Bucuria primăverii„ este un alt specatcol la care vor participa sute de copii. De asemenea, la sfârșitul lunii va avea loc o dublă lansare de carte, semnată de Ana-Maria Păunescu.

Odată cu venirea primăverii, doamnele și domnișoarele au un motiv în plus de sărbătoare. În luna martie, femeile sunt personajele principale, fiindu-le dedicate două zile, 1 și 8 Martie, ca urmare a rolului pe care îl au, atât în familie, cât și în societate.

Related posts