FĂRĂ EMOȚII… SPRE UN NOU MANDAT 

Candidații PSD Buzău la funcțiile publice nu au nicio emoție în perspectiva alegerilor locale din iunie. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, va candida pentru un nou mandat la șefia instituției și se bazează pe sprijinul PSD.

Și edilul muncipiului Buzău, Constantin Toma, va candida pentru un nou mandat la vârful Primăriei. El spune că, dacă partidul nu îl va susține, atunci este dispus să aștepte propuneri și din partea altor formațiuni politice.

Toma consideră că decizia de comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale, pe 9 iunie, are un scop clar: de a alege oameni care să ne țină aproape de Uniunea Europeană și de NATO.

Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma sunt prim-vicepreședinții organizației județene a PSD și au fost aleși în funcții la propunerea liderului PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu. Între cei trei, în urmă cu 4 ani, au existat, însă, tensiuni, după ce Constantin Toma l-a propus pe parlamentarul Lucian Romașcanu la șefia Consiliului Județean, în locul lui Neagu. Petre Emanoil Neagu s-a impus, totuși, în cadrul unei ședințe a social-democraților, prin votul dat de majoritatea primarilor PSD.

Related posts