TĂIEREA COPACILOR NAȘTE DISPUTE

Tăierea copacilor de pe anumite străzi din municipiul Râmnicu Sărat provoacă nemulțumiri în oraș. Reprezentanții Primăriei  susțin, însă, că au decis tăiarea arborilor de pe strada Ștefan cel Mare, pentru a fi posibilă realizarea proiectul de modernizare a străzilor și amplasarea în subteran a tuturor rețelelor de comunicații. Problema tăierii unor copaci a fost dezbătută și în cadrul Consiliului Local Municipal.

Pentru că în spațiul public au apărut discuții pe tema tăierii arborilor, consilierii locali din Rm. Sărat propun ca cetățenii să fie mai informați înainte de demararea unor astfel de lucrări.

Primarul din Rm Sărat precizează că pe toate străzile care vor fi modernizate trebuie să existe rețele de canale în subteran, iar arborii ar fi împiedicat buna desfășurare a intervențiilor.

Unii consilieri consideră că problema tăierii copacilor a apărut pentru că râmnicenii nu au înțeles de ce s-au tăiat toți arborii și nu doar cei care sunt vechi și ridică probleme.

În cadrul ultimei ședințe, consilierii din Râmnicu Sărat au putut vedea și imagini cu trotuarele deteriorate și copacii care ar fi împiedicat buna desfășurare a lucrărilor pe strada Ștefan cel Mare.

De-a lungul anilor, tăierea și toaletarea arborilor au reprezentat subiecte care i-au împărțit pe râmnicenii în două tabere.

Related posts