VOR SĂ INVESTEASCĂ

Marea Britanie este interesată să investească la Buzău. Asta au transmis, în aceste zile, comisarul pentru export al Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, Chris Barton, și ambasadorul Marii Britanii la București, Andrew Noble, în cadrul unei vizite de două zile în municipiul Buzău.

O primă întâlnire a avut loc, ieri, la Primăria Buzău, partea română fiind reprezentată de Constantin Toma, primar al Buzăului, Lucian Romașcanu, ministru al Culturii și senator de Buzău, Ștefan-Radu Oprea, președinte al Comisiei pentru dezvoltare și strategie economică din Senatul României și Oana Matache, viceprimar al muncipiului Buzău. În cadrul întâlnirii dintre cele două părți, oficialii britanici au evidențiat interesul crescut al Regatului Unit de a investi în țara noastră. Vizita de la Buzău a fost și una de prospectare a pieței în eventualitatea derulării unor noi investiții britanice la Buzău.

Vizita reprezentanților Marii Britanii a continuat și astăzi la două mari companii din municipiul Buzău: fabrica de bere și cea de pulberi metalice.

Anterior vizitei făcută la Buzău, cei doi oficiali britanici au avut o întrevedere similară cu autoritățile din Brașov.

Related posts