GROPI ÎN ASFALT, PE NERVII ȘOFERILOR

Perioadă extrem de complicată pentru conducătorii auto din Râmnicu Sărat. Mai multe artere circulate din municipiu sunt împânzite de cratere, ceea ce le dă mari bătăi de cap șoferilor și supun mașinile unor teste dificile. Este vorba despre străzi pe care s-au realizat intervenții la rețeaua de apă și canalizare de către Compania de Apă Buzău. O astfel de investiție a fost demarată, de la mijlocul lunii ianuarie a acestui an, și pe strada Principele Ferdinand, o arteră importantă din din Râmnicu Sărat. Lucrările s-au finalizat însă au rămas carterele în asfalt. Autoritățile locale înseamnă șoferii la răbdare și dau asigurări că, săptămâna viitoare, vor începe lucrări de refacere a carosabilului afectat.

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat precizează că nicio stradă din municipiu nu va mai fi asfaltată înainte de a se reazila lucrări de reabilitare a rețelei de apă și canalizare.

De la debutul lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canalizare, autoritățile locale au recomandat conducătorilor auto să circule pe rute alternative.

Related posts