WEEKEND DULCE

Se anunță un weekend dulce la Rm Sărat. Borcane cu miere, ceară, utilaje, faguri și echipamente apicole vor fi expuse în centrul orașului, la cea de-a 15-a ediție a ,,Zilelor Apicultorilor Râmniceni”.

Târgul de miere și produse apicole, care reuneşte an de an apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara, va fi organizat în perioada 25-26 februarie. Evenimentul de tradiție este organizat de Asociația Apicultorilor Profesioniști “Albina Râmniceană” împreună cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat. Standurile apicultorilor vor fi  amplasate în piațeta Primăriei. La eveniment au confirmat deja prezența peste 20 de apicultori din România.

Ca și în alți ani, oferta producătorilor de echipamente și utilaje apicole, dar și a apicultorilor care vând miere, faguri sau ceară este bogată, iar cei care vor veni la târg au de unde să-și facă provizii pentru noul sezon. Este și motivul pentru care, în weekend, apicultorii așteaptă un număr cât mai mare de cumpăratori la standurile lor din centrul orașului Rm. Sărat.

Related posts