PANICĂ ÎN PIAȚA CENTRALĂ

Momente de panică, în această după-amiază, în Piața Centrală din municipiul Buzău. Un incendiu violent, cu degajare densă de fum, a izbucnit într-o zonă extrem de aglomerată a pieței. Focul se pare că ar fi pornit de la o carmangerie, care ar dispune și de o afumătoare. Pentru a stinge focul care amenința să se extindă la mai multe construcții din jur, confecționate din panouri sandwich, pompierii au intervenit cu 3 echipaje. Angajații și clienții magazinelor din piață au fost evacuați. De asemenea, buzoienii au fost înștiințați prin mesaje RO ALERT să evite zona pieței.

Fumul gros degajat în timpul incendiului a fost vizibil din mai multe zone ale municipiului. Autoritățile au îndemnat, însă, populația la calm, mai ales că situația era sub control, incendiul fiind localizat.

Traficul a fost blocat pe arterele din jurul pieței, imediat după sosirea pompierilor și până la stingerea incendiului. Între clădirile ce ardeau și Colegiul Național Mihai Eminescu era o distanță de aproximativ 30 de metri, fără a exista însă pericolul ca focul să ajungă la clădirea liceului.

Related posts