MĂSURI PENTRU SIGURANȚĂ ÎN TRAFIC

Autoritățile din Râmnicu Sărat și-au propus să crească gradul de siguranță rutieră a cetățenilor. Astfel, Serviciul de Sistematizare Rutieră din cadrul Administrației Domeniului Public a realizat lucrări de marcare a trecerilor de pietoni și a montat limitatoare de viteză pe strada Matei Basarab, o arteră circulată din municipiu.  

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat spun că, zilnic, primesc cereri din partea râmnicenilor pentru luarea unor măsuri în trafic.  

Edilul Râmnicului consideră că montarea limitatoarelor de viteză este necesară în apropierea trecerilor de pietoni. El este însă de părere că acestea nu trebuie să împânzească tot orașul. Sorin Cîrjan este convins că singura soluție pentru un trafic în siguranță este disciplina.

Limitatoarele de viteză au apărut pe străzile Râmnicului din cauza șoferilor care circulă cu viteză. Acestea au fost amplasate, în special, în zona unităților de învățământ, dar, mai nou, și pe arterele pe care șoferii sunt tentați să apese prea mult pedala de accelerație.

Related posts