ÎNCĂ DOUĂ MECIURI DE PREGĂTIRE

O înfrângere și o victorie pentru Handbal Club Buzău în cadrul  turneului amical de la Vaslui –  Cupa Vaslui. La competiția, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, au mai fost prezente, pe lângă echipa buzoiană şi cea organizatoare, alte două formaţii din Liga Naţională, CSM Focşani şi CSU Suceava.

În primul meci, Handbal Club Buzău a întâlnit formaţia gazdă, de care a fost învinsă la limită, 25-26 (la pauză 12-13). În celălalt joc, Suceava a trecut cu 29-27 (la pauză 15-11) de CSM Focşani. Conform programării iniţiale, învingătoarele ar fi trebuit să se întâlnească în finala turneului, iar învinsele, în finala mică.

Organizatorii, impreună cu staff-urile celor patru echipe, au luat însă decizia de a disputa altfel aceste meciuri, în condiţiiie în care Vasluiul jucase de patru ori cu Suceava în această vară, în timp ce Focşaniul şi Buzăul tocmai ce, se întâlniseră într-o, dublă amicală. Astfel că echipa buzoiană a disputat al doilea meci al turneului împotriva celor de la CSU Suceava, victoria revenind handbaliștilor buzoieni, scor 29-26 (la pauză 14-17).

Related posts