GATA DE DEBUT ÎN SUPERLIGĂ

Începe Liga 1, iar Gloria Buzău, proaspăt promovată, va debuta în noul sezon, în deplasare, la Petrolul Ploiești. Partida va avea loc, luni, 15 iulie, de la ora 21.30, pe Arena „Ilie Oană” din Ploiești.

Gazdele întâlnirii au pus déjà în vânzare biletele pentru acest meci, tichetele putând fi cumpărate chiar și în ziua disputării partidei. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 15 lei la peluze și 300 de lei la loje. În tribune prețurile sunt cuprinse între 35 și 60 de lei. Pentru cei care vor să fie prezenți pe stadionul Ilie Oană, luni, 15 iulie, biletele pot fi achiziționate și online, de pe www.iabilet.ro.

Pe ultima sută de metri, înainte de debutul campionatului Gloria Buzău a oficializat un nou transfer. Este vorba despre Ricardo Matos, un atacant de 24 de ani crescut la Benfica Lisabona.

Gloria Buzău a avut o campanie serioasă de achziții. Ricardo Matos este a 10-a achiziție pe care buzoienii o oficializează. Pe lista achizițiilor se mai regăsesc Tudor Călin (CSC Șelimbăr), Dorin Răilean (Dinamo), Dragoș Tescan (Universitatea Cluj), Grigore Turda (FC Voluntari), Constantin Budescu (Petrolul), Dragoș Grigore (Rapid), Cosmin Gladun (împrumutat de la FC Argeș), Keita (Belenenses) și francezul Traore. De asemenea, Dragoș Lazăr și Matei Constantinescu au revenit la formația buzoiană din împrumuturi.

Related posts