„ALTAR DE LUMINĂ”

Eveniment cu o încărcătură spirituală deosebită, la Muzeul Municipal ,,Octavian Moșescu” din Rm. Sărat. Este vorba despre expoziția de icoane „Altar de Lumină”, semnată de artista Karmen Zaharia. Expoziția, inaugurată ieri, cuprinde, atât icoane pe sticlă, cât și pe lemn, și va rămâne deschisă toată luna mai.

Așteptând Învierea Domnului Iisus Hristos, artista invită publicul la o expoziție de artă sacră prin intermediul căreia vizitatorii își pot recăpăta încrederea, bucuria și optimismul revenirii la o viață normal.

Preotul Gheorghe Bivolaru consideră că icoanele expuse sunt binevenite în Săptămâna Patimiilor lui Iisus Hristos.

Și primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, prezent la vernisajul expoziției, îndeamnă publicul să se bucure de lucrările găzduite de Muzeului Municipal.

Artista Karmen Zaharia spune că a primit cu mare bucurie invitația Muzeului Municipal ,, Octavian Moșescu,, de a prezența lucrările sale publicului din Rm. Sărat. Asta și pentru că soțul ei este originar din Rm. Sărat.

Muzeul Municipal ,, Octavian Moșescu” a oferit an de an iubitorilori de artă, expoziții tematice, cu ocazia marilor sărbători creștine.

Related posts