INVITAȚIE LA CURSE DE TRAP

Postul național de televiziune TVSudEst îi invită pe iubitorii de adrenalină, dar și pe admiratorii curselor de cai la cele mai interesante întreceri de trap din România. În direct și în exclusivitate la TVSudEst, cursele de trap revin pe micul ecran, după mai mult de un deceniu. De luna viitoare, până în luna septembrie a acestui an, Asociația Calului de Trap va organiza pe Hipodromul Mangalia, în parteneriat cu Romsilva, Meetingul Estival de Trap 2021, alcătuit din șapte reuniuni dotate cu un fond de premiere substanțial.

Prima reuniune de trap va debuta cu Premiul de Deschidere, chiar în această sâmbătă, 1 mai, de la ora 14.00, în direct și exclusiv, la postul național TVSudest. Reuniunea se va bucura de o participare internațională și un fond de premiere de 4.000 lei. Cursa principală va fi Criteriul de Viteză pe distanța de 1.650 metri, cu un fond de premiere 10.000 lei. Programul de sâmbătă va mai include două curse cu handicap, în care poziția cailor este decisă conform regulilor de handicapare stabilite de organizator.

Cele patru curse ale reuniunii din 1 mai sunt programate de la ora 14.00, până la ora 16.00, din 30 în 30 de minute. Între curse, telespectatorii postului național TVSudest vor putea urmări discuții cu specialiști care vor aborda teme privind trecutul și actualitatea curselor de trap în România și în Europa, precum și prezentări video care vor dezvălui universul incitant al trapului, sport care în România are deja o istorie centenară.

Hipodromul Mangalia funcționează din 1973 în cadrul Hergheliei Mangalia, care din 2002 este administrată de Romsilva.

Related posts