HOROSCOP (11 – 18 decembrie)

berbec – ai mult de lucru la serviciu, mai ales că se conturează venituri suplimentare și asta te mobilizează rapid. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și chiar sunt posibile neplăceri.

taur – relațiile sentimentale îți atrag atenția și eforturile. Se pare că este nevoie de reluarea unor discuții cu cei dragi, despre subiecte vechi referitoare fie la relațiile de cuplu, fie la colaborări profesionale. Prudență și răbdare, deoarece se pot isca discuții aprinse.

gemeni – ai nevoie de liniștea și confortul casei. Rezervă momente pentru a te ocupa de treburile gospodărești, pentru a dialoga cu membrii familiei sau pentru a vizita unele rude. Fii alături de cei dragi și asta ți se va răsplăti înzecit la momentul potrivit!

rac – multe călătorii pe distanțe scurte, multe întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Pe lângă rezolvarea chestiunilor personale și ale celor dragi, vor intra în sfera ta de interes și unele demersuri profesionale restante. Se recomandă prudență.

leu – se conturează cheltuieli, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a rezolva chestiuni privitoare la casă și membrii familiei. Cumva este vorba despre reluarea unor plăți care au rămas restante sau au fost achitate parțial. Evită datoriile.

fecioară – Sunt zile bune pentru schim­bări personale. Rezervă momente și gândește-te cum anume dorești să se desfășoare viața ta de acum încolo, ce anume vrei să realizezi concret și ce fel de relații ai nevoie să dezvolți. Chiar dacă stările tale de spirit sunt oscilante, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.

balanță – ai nevoie de odihnă. Se pot evidenția afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te pe îndelete. Pe de altă parte, sunt posibile dialoguri tăinuite cu persoane de încredere din anturajul apropiat. Informațiile obținute acum pe căi neconvenționale îți vor fi de mare ajutor într-un viitor apropiat.

scorpion – relațiile cu prietenii sunt dinamice și destul de obositoare. Temele principale de dezbatere se referă în mod special la personalitatea ta și la felul în care relaționezi cu ceilalți. Traversezi o perioadă în care gândurile și comunicarea sunt favo­rizate, existând totuși riscul să vorbești prea mult.

săgetător – ești foarte solicitat de către șefi și autorități. Atât la serviciu, cât și acasă în mediul familial se conturează reuniuni și discuții importante pe teme financiare și patrimoniale. Dar, în culise există detalii ascunse, intenții defavorabile ție mascate bine cu vorbe dulci, aspecte de care ar trebui să ții cont.

capricorn – este rost de călătorii îndepărtate, cel puțin la nivel de plan. Lucrurile se pot răsturna datorită unor prieteni sau datorită unor persoane din anturajul profesional prin demersurile sau vorbele lor. Se recomandă prudență la aceste persoane.

vărsător – se conturează cheltuieli comune cu alții și discuții aprinse privitoare la moșteniri, partaje, venituri suplimentare din activitatea profesională desfășurată.  Datorită și pentru anturajul profesional este posibil să cheltuiești sume importante.

pești – o perioadă focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Tentația de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viață, colaboratorii, rudele este păbugoasă și ar fi bine să o ții în frâu. Planuri de călătorii în străinătate.

Related posts