HOROSCOP 27 APRILIE – 3 MAI

BERBEC
Este multă agitație în preajma ta în prima parte a săptămânii. Prieteni, rude, simple cunoștințe te vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes. Fii înțelegător cu membrii familiei, chiar dacă ei te provoacă în diverse moduri. Este vorba mai mult de un rezolvarea unor conflicte vechi, iar felul lor de a-ți atrage atenția este, deocamdată, unul neplăcut. Activitățile recreative, de tipul hobby, alături de cei dragi, sunt binevenite.

 

TAUR
Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere ești nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câștig. Totul este să ai încredere și răbdare. Deocamdată, descurcă-te cu ce ai și folosește strictul necesar. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, atât în scop personal, cât și profesional. În a doua parte a săptămânii, relațiile familiale devin active prin dialoguri și treburi domestice. Repară, renovează, trasează planuri de schimbare a mediului domestic, ținând cont și de opiniile celor dragi.

 

GEMENI
Ești pus pe fapte mari în primele zile ale săptămânii. Nemulțumirile persistă în segmentul financiar. Ești tentat să cheltuiești mai mult decât câștigi. Chiar dacă ai semnale serioase că ți se vor schimba favorabil sursele de venit din activitatea profesională și că primești sprijin financiar și material din partea celor dragi, deocamdată trasează planuri de investiții și lasă-le la nivel de plan. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoane dragi. Vor avea loc discuții importante pe teme medicale sau profesionale. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar. Acasă, în familie va fi nevoie să te implici în treburi gospodărești, alături de membrii familiei.

 

RAC
Indiferent ce ai face, în sufletul tău persistă dorința de interiorizare. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijește-ți sănătatea, planifică-ți riguros activitățile și acceptă sprijinul celor dragi și de încredere. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fii foarte prezent și implicat în activități comune cu alții. Joi și Vineri sunt șanse să primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Însă, totodată vor veni și informații prețioase vizavi de regimul muncii și al salarizării. Dialogurile cu persoanele din anturajul personal apropiat și din cel profesional sunt importante în aceste zile și ar fi bine chiar să notezi într-un jurnal cele aflate. Vei înțelege unele aspecte ascunse din culisele domeniului profesional în care activezi.

 

LEU
Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, incluisv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. Ești numai pe forțele tale. Ai nevoie de momente de odihnă și regândirea unor planuri de viață. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Dialogurile de taină atât cu membrii familiei, cât și cu persoanele de încredere din mediul profesional te vor ajuta să înțelegi ițele complicate ale situațiilor și relațiilor în care te afli. În weekend apar cheltuieli și facturi de achitat urgent.

 

FECIOARĂ
O săptămână dinamică în plan profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, ar fi bine să observi ce se petrece, să notezi într-un jurnal și să vorbești cât mai puțin. Pe 28 și 29 Aprilie apar în preajmă prieteni, dar și variante de a te implica în proiecte și acțiuni importante. Deocamdată, doar gândește-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fii doar spectator. Foarte importante sunt informațiile aflate pe căi mai puțin obișnuite. Unele teme vehiculate în preajma ta, te vor pune serios pe gânduri, însă nu trebuie să dai crezare chiar la tot ce auzi sau vezi. Rezervă momente regulate pentru odihnă conștientă și pentru a te îngriji conform nevoilor sănătății tale.

 

BALANȚĂ
În urma evenimentelor și dialogurilor cu persoanele erudite din anturajul tău, ceva din filozofia ta de viață se va schimba radical și definitiv. Sunt momente bune pentru a cultiva gândirea pozitivă și idealurile înalte. Foarte interesante sunt în această săptămână și relațiile de muncă! Unii colegi sau șefi își vor retrage susținerea de până acum, iar alții vor face demersuri să se aporpie mai mult de tine și să te antreneze în activități noi. Însă, deocamdată evită luarea deciziilor importante! Aceate zile sunt bună numai pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece pot aduce surprize de proporții, mai ales în ceea ce privește banii, investițiile sau bunurile comune. În weekend, relaxează-te și stai la povești împreună cu cei dragi.

 

SCORPION
La începutul săptămânii ești nevoit să achiți datorii. Se pare că a sosit momentul să te ocupi de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare, să te sfătuiești cu cei dragi și de încredere, dar să lași în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă. Primești sprijin material din partea unor neamuri sau îți cresc veniturile din colaborări, însă evită cheltuielile nefondate. Dialoguri importante cu persoane aflate în străinătate. Selectează informațiile și nu pleca urechea la tot ce auzi. La serviciu este multă forfotă, pentru că ești solicitat de șefi și colegi în treburi stringente. Prudență, întrucât este posibil să-ți pierzi credibilitatea și, în consecință, poziția dintr-un grup de lucru.

 

SĂGETĂTOR
Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de aceea ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat, dar și pentru a studia pe îndelete relația cu partenerul de viață. Pregătește-te de acțiuni mărețe în comun cu alții! Marți și Miercuri se conturează cheltuieli pe diverse servicii, însă pot intra în discuție și partajele sau moștenirile. Foarte importante sunt în această săptămână, demersurile și informațiile financiare. Poți decide împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratori să investești pe termen lung, în bunuri patrimoniale. Finalul săptămânii este potrivit dialogurile filozofice cu persoane erudite, dar și dialogului cu persoane aflate în străinătate.

 

CAPRICORN
Ambianța profesională este agreabilă, atât în ceea ce privește relațiile colegiale, cât și în ceea ce privește activitatea profesională propriu-zisă. Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului respirator și ale sistemului digestiv. Ți-ar prinde bine trasarea unui plan de consultații și analize medicale. Relațiile parteneriale sunt amestecate, dar cu discuții și activități comune importante, cu efecte pe termen lung. La sfârșitul săptămânii intervin cheltuieli importante. Rezervă momente și pentru a te documenta asupra unor subiecte utile atât în mediul profesional, cât și în mediul personal.

 

VĂRSĂTOR
Este forfotă în plan sentimental, astfel că sunt șanse să te avânți în prima idilă posibilă. Cheful de distracții și aventuri îți poate fi obstrucționat de către cei dragi. Atmosfera de la locul de muncă este bună, fiind probabile în aceste zile dialoguri și acțiuni importante, cu efecte pe termen lung. În plan subtil se aranjează direcții profesionale noi și pe termen lung. Recomandabil este să te implici cu responsabilitate în tot ce ține de locul de muncă. În privința sănătății, sunt afectate segmentele sistemului digestiv și cele ale sistemului osos și articular. Dozează-ți eforturile și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate. Relațiile parteneriale se vor activa prin dialoguri și activități comune sau propuneri de activități viitoare. Se vor evidenția și cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian.

 

PEȘTI
Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Vin vremuri domestice noi, simțindu-se, deocamdată, la nivel subtil. Rezolvă cu răbdare sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că îți vor veni satisfacții și din aceste direcții. Relațiile cu femeile-rude sunt surprinzătoare, de aceea fii prudent. Marți și Miercuri se vor ivi situații importante atât într-o relație sentimentală, cât și în relația cu copiii. Dialogurile cu cei dragi din aceste zile vor avea ecouri pe termen lung. Fii atent la ce ți se spune și tu la rândul tău alege-ți vorbele și gesturile cu grijă. Tentațiile sunt mari și păguboase pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce forfotă la serviciu și relațiile colegiale. Informațiile aflate îți vor schimba felul în care privești munca și implicațiile ei.

Related posts