LOCAL NOU PENTRU CURSURI

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Vernescu” din Râmnicu Sărat beneficiază de un nou spațiu. Copii din trei clase vor învăța, în curând, într-o clădire de pe strada Alexandru Vlahuță, în care a funcționat sediul Agenției pentru Plăți și Intervenții  pentru Agricultură. În clădirea de pe strada Alexandru Vlahuță au funcționat clase ale Școlii Gimnaziale Nr. 2 încă din anul 1975, iar după anul 2000, imobilul a fost administrat de APIA. Anul acesta, odată ce unitatea de învățământ a reprimit  dreptul de administrare, clădirea a fost reabilitată și pregătită pentru funcționare, din fonduri locale, de către Primăria Rm Sărat.

Conducerea Școlii  Gimnaziale ,,Gheorghe Vernescu” din Râmnicu Sărat a luat măsurile necesare pentru ca toată școala să funcționeze dimineață, astfel că, toate spațiile au fost transformate în săli de clasă.

În structura Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Vernescu” funcționează, atât unitatea gimnazială, cât și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, Grădinița cu program normal nr. 2, precum și Grădinița din cartierul Alecu Bagdat.

Related posts