HOROSCOP 25-31 august

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

Berbec-nativii îşi vor pune la bătaie toate talentele şi întreaga creativitate,vor fi atraşi de artele frumoase,îşi vor găsi refugiu în tot ce le face plăcere.Uimiţi pot fi prietenii de atitudinea şi magnetismul vostru !

Taur-În situaţia în care doriţi să vă mutaţi, nu-i exclus să fiţi nevoiţi să schimbaţi inclusiv locul de muncă ori, chiar invers, odată cu detaşarea voastră în altă parte, să fiţi obligaţi să schimbaţi domiciliul.

Gemeni-mobilizaţi-vă pentru învăţat căci există tendinţa de leneveală şi nu prea aveţi timp de pierdut. Profitati că Venus acolo si uşurează calea minţii pentru a absorbi ca un burete informaţiile, chiar dacă Mercur, stăpânul vostru, e retrograd.

Rac-deşi pe relaţiile de cuplu continuă să preseze Pluto care a adus transformări şi vă obligă în continuare să învăţaţi cumva să vă reveniţi singuri, de data asta am veşti bune legate de recunoaşteri şi beneficii în afaceri şi în carieră.

Leu- luaţi măsuri pentru a arăta cât mai bine, pentru a vă schimba lookul , ţinuta,întreg aspectul exterior. Sunteţi hotărâţi să vă implicaţi într-o relaţie serioasă de iubire, cu toată partea ei tradiţională şi oficială.

Fecioara- unii dintre voi tocmai au încheiat o relaţie de iubire care i-a lăsat cu un gust amar. Alţii se sacrifică în continuare pe altarul unui amor care nu le aduce satisfacţii,iar alţii acum se implică într-o relaţie secretă.

Balanţă-există foarte multă dorinţa de a avea prieteni şi a fi înconjuraţi de oameni. Mai mult decât atât,unii pot adera la grupuri ori se pot implica în activităţi de echipă,eventual cu scopuri umanitare şi cauze caritabile.

Scorpion-dacă până acum ideile voastre nu au fost bine primite şi acceptate de toată lumea, a sosit vremea să fiţi apreciaţi de cei cu autoritate , de şefii voştri sau chiar de organele de control de la firmă.

Săgetător-comunicarea cu oameni de altă etnie devine agreabilă ori o vacanţă în străinătate vă bate la uşa. Dezbaterile, filozofiile şi călătoriile au porţi deschise în următoarea perioadă.

Capricorn- nu mai aveţi răbdare cu oamenii superficiali, nu vă mai interesează discuţiile de umplutură şi bine ar fi chiar să nu vă mai risipiţi energia ascultând inepţiile unora. Aveţi nevoie de seriozitate, de profunzime, de pasiune.

Vărsător-vine o vreme când parcă simţiţi mai acut ca niciodată dorinţa de a avea un partener care să vă iubească şi să vă protejeze.Deşi aveţi astfel de dorinţe acum, să ştiţi că puteţi să vă descurcaţi şi singuri.

Peşti- ce se petrece în sfera profesională vă obligă să vă strecuraţi, să fiţi flexibili şi chiar duplicitari, să nu zic şmecheri şi cu două feţe. Mulţumiţi-vă financiar cu micile câştiguri, pentru că ele ajută să plătiţi facturile la timp!

 

Related posts

Leave a Comment