BUGET SUPLIMENTAT LA SPITALUL JUDEȚEAN

Autoritățile buzoiene se implică pentru a ajuta Spitalul Județean de Urgență să facă față crizei sanitare fără precedent, din această perioadă. Deoarece valul 4 al pandemiei de Covid-19 a umplut până la refuz secțiile Covid ale unității medicale, cheltuielile fiind mult mai mari decât de obicei, conducerea Consiliului Județean Buzău a decis suplimentarea bugetului pe acest an al celui mai mare spital din județ. Astfel, Spitalul Județean de Urgență Buzău a primit, astăzi, 500.000 de lei, printr-o rectificare bugetară aprobată în cadrul unei ședințe extraordinare.

Suma de 500.000 de lei va fi folosită pentru plata utilităților, dar și pentru suportarea altor cheltuieli pentru materialele sanitare, care au crescut considerabil pe fondul numărul foarte mare de pacienți din valul 4 al pandemiei.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a ținut să le mulțumească angajaților Spitalului Județean Buzău, dar și de la Serviciul Județean de Ambulanță, pentru efortul pe care îl depun, în această perioadă, pentru salvarea de vieți omenești.

Astăzi, pentru a patra zi la rând, triajul Unității de Primiri Urgențe se efectuează tot în holul de la intrarea în Spitalul Județean.

Related posts