Dragoș Răuță, despre cantonamentul de la Reghin aflat la cea de-a 5 ediție și planurile de după această perioadă de efort maxim: “Vrem să bifăm și să câștigăm tot ceea ce se poate!”

dragos interviu2O nouă perioadă de cantonament de dans sportiv, pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate clasele. Asta îi așteaptă pe elevii clubului de dans sportiv Happy Dance, iar prima zi de muncă este chiar vineri. Cum se desfășoară antrenamentele la Reghin și ce vor antrenorii Dragoș și Alexandra  de la sportivii lor, aflăm chiar acum, din interviul realizat pentru săptămânalul „Scurtpe2“.

Silvia BUNICĂ: De vineri sunteți în cantonament de dans sportiv pentru toate categoriile de vârstă și clase, unde și la a câta ediție este pentru clubul vostru sportiv?

interviu3Dragoș RĂUȚĂ: Sunem de azi (n.r- vineri) la Reghin, în județul Mureș! Alături de 40 de sportivi și suntem bucuroși să anunțăm că suntem la al 5-lea an în această locație și de 10 ani în astfel de cantonamente per total, până acum.

S.B.: Cum se desfășoară zilele în această tabără în care se dansează mai mult decât se mănâncă sau se doarme?

D.R.: Este un program dur, cu 3 antrenamente pe zi și pregătire extra, plus multe activități interactive. Asta printre mese, adică practic când nu se mănâncă și nu se doarme, se dansează non stop!

S.B.: Câți copii sunt angrenați anul acesta și câți antrenori?

dragos interviuD.R.: Pe cei 40 de sportivi îi antrenez doar eu și Alexandra acum. Suntem obișnuiți ca în astfel de perioade de pregătire să ne completăm reciproc, mai ales că noi îi cunoaștem pe elevi și lucrăm zi de zi aproape cu ei. Acum le testăm aptitudinile la maximum, ca să fim pregătiți pentru ce urmează.

S.B.: Și dacă am ajuns aici, după o astfel de pregătire intensă, ce țintiți din toamnă, care sunt campionatele la care veți participa?

D.R.: Începând din septembrie va începe sezonul competițional în toată țara, precum și deplasări în străinatate! Cupe naționale, campionate, etc. Vrem să bifăm și să câștigăm tot ceea ce se poate!!!

Related posts

Leave a Comment