CELE MAI BUNE LA OINĂ

O nouă performanță de excepție pentru echipa de oină a Colegiului Național „Alexandru Vlahuță” din Rm. Sărat, care a câștigat Olimpiada Sportului Școlar. Competiția a avut loc în weekend, chiar la Rm. Sărat, iar la ea au participat cele mai bune 8 echipe feminine de oină din țară. Acestea s-au calificat la faza finală după ce trecuseră, în prealabil, de barajele zonale.
La acest turneu s-a jucat după sistemul „fiecare cu fiecare”, iar, în final, trofeul a ajuns la fetele de la Râmnicu-Sărat, îndrumate de profesorul Cosmin Bălan. Buzoiencele au înregistrat victorii cu reprezentantele județelor Sălaj, Dolj, Arad, Ilfov, Călărași și Dej, încheind neînvinse turneul. A fost și o remiză, cu echipa din Gura Humorului, întâlnire încheiată cu scorul de 5 la 5.
Elevele de la Colegiului Național „Alexandru Vlahuță” au cucerit titlul național pentru a doua oară, ele câștigând și ediția de anul trecut.
Râmnicencele vor participa în această vară la Cupa Reginei, cea mai importantă competiție din țară, aflată sub patronajul Casei Regale și la finele căreia premiile vor fi acordate de însăși Regina Margareta a României.

Related posts