Senatorul PSD Lucian Romașcanu le-a vorbit copiilor despre leadership

La un eveniment la Palatul Parlamentului unde a avut loc simularea pentru a doua oară a unui proces al unui criminal nazist

Liderul social democraților buzoieni, Lucian Romașcanu, a anunțat că mai mulți copii din din zeci de școli din România au participat, la invitația neobositei Tova Ben Nun Cherbis și a Complexul Educational Laude-Reut, la un internship de două zile în Parlamentul României.  Senatorul PSD  a mai precizat pe contul său de pe rețelele de socializare că tema principală a evenimentului a avut loc în sala de plen a Camerei Deputaților unde s-a predat și o veritabilă lecție de istorie.

“Simpozioane, workshop-uri și, evenimentul principal, simularea pentru a doua oară a unui proces al unui criminal nazist în sala de plen a Camerei Deputaților.

Odiosul criminal nazist Adolf Eichmann a fost cel rejudecat astăzi într-un proces simulat găzduit de Parlamentul României, sala fiind plină de elevi dornici să participe cu mintea și cu sufletul la pătrunderea istoriei.

Sunt recunoscător că, la sugestia copiiilor, am fost invitat să iau cuvântul și anul acesta și sper că am ajuns, și de această dată, la inimile lor. De asemenea, în cea de a doua zi, le-am împărtășit câteva gânduri legate de leadership.

Felicitări Tova, felicitări tuturor celor implicați! “ a declarat senatorul PSD, Lucian Romașcanu.

Related posts