INVESTIȚIE DE 50.000 DE EURO

Primăria Buzău va aloca aproape 50.000 de euro pentru  organizarea meciului internațional de handbal feminin dintre Romania și Grecia, programat pe 7 aprilie, în grupele de calificare la Campionatul European din 2024. Colaborarea dintre Primăria Buzău și Federația Română de Handbal în vederea organizării acestui meci a fost aprobat, recent, de Consiliul Local Municipal Buzău, într-o ședință în care au existat și obiecții referitoare la oportunitatea acestei investiții. Unii consilieri locali au declarat că alocarea unei asemenea sume din bugetul local nu se justifică și au propus ca banii să fie cheltuiți pentru un turneu de handbal pentru copiii din Buzău.

Alți consilieri consideră că unele sume alocate pentru masa sau transportul membrilor celor două echipe sunt exagerate.

Primarul Constantin Toma susține, însă, că acest meci va atrage foarte mulți turiști în Buzău și reprezintă un bun motiv de a promova orașul.

În ciuda discuțiilor aprinse, proiectul a fost adoptat cu 16 voturi ,,pentru” și 7 ,,împotrivă”. Meciul de handbal feminin, Romania – Grecia, programat, pe 7 aprilie, în la Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” din Buzău nu mai are nicio miză pentru naționala României, după victoria din Coația, în urma căreia s-a calificat deja la Campionatul European din 2024.

Related posts