ADIO, SENS GIRATORIU LA ARHIEPISCOPIE!

Schimbări importante de circulație au avut loc, în weekend, în intersecția de la Arhiepiscopia Buzăului, care i-au bulversat pe unii șoferi ce tranzitează municipiul. Dacă unii dintre ei circulă după reguli de sens, alții merg după marcajul de pe asfalt, recent realizat de către angajații de la Urbis, ca o etapă preliminară a punerii în funcțiune a semafoarelor. Situația se va remedia peste câteva zile, când acestea vor fi puse în funcțiune, iar sensul giratoriu va deveni intersecție semaforizată. În ceea ce privește circulația în zonă, până la operaționalizarea semafoarelor, șoferii au obligația să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.

Polițiștii buzoieni nu știu cine a luat decizia de modificare a regulilor de circulație din zona Arhiepiscopiei. Cert este că pentru această schimbare nu s-a cerut avizul Serviciului Rutier.

După ce semafoarele vor fi conectate la sistemul de management al traficului din oraș, toți șoferii care pătrund în intersecția de la Arhiepiscopie trebuie să respecte semnul „Cedează trecerea”.

Related posts