MOD INEDIT DE A ATRAGE TURIȘTI

Județul Buzău participă, în premieră, în perioada 15-18 februarie, simultan, la două târguri de turism. Este vorba despre Târgul Național de Turism al României, organizat la ROMEXPO din București, unde Consiliul Județean va avea un stand propriu de prezentare, și despre Târgul Internațional de turism de la Chișinău. Pentru a atrage cât mai mulți turiști români și străini în Buzău, standul Consiliului Județean de la București va avea și o hologramă 3D, ce va reprezenta cea mai mare pepită de chihlimbar din lume.

O altă noutate prezentată într-o manieră inedită la Târgul Național de Turism al României o reprezintă o ,,pagină de ziar”, care va fi personalizată cu poza vizitatorului standului.

În prima zi a Târgului Național de Turism, la standul Buzăului va avea loc și o degustare de vinuri, unde vor fi prezentate 4 sortimente de vin produse în județ.

La Târgul Național de Turism al României nu vor lipsi nici momentele artistice. Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău va fi prezent cu ansamblul de dansuri tradiționale buzoiene, care de fiecare dată animă publicul și îl încantă, stârnind curiozitatea de a descoperi mai multe despre județul Buzău.

Related posts