MĂSURĂ NOUĂ LA PERMISE

Serviciul Permise și Înmatriculări din Buzău a impus o nouă  măsură, în încercarea de a elimina listele întocmite la miezul nopții de către impresari, situație ce, în repetate rânduri, a generat  fenomene nedorite și disconfort locuitorilor din zonă. Astfel, începând cu 6 decembrie, în cazul în care la sediul Serviciului Permise și Înmatriculări se vor prezenta numeroase persoane fără programare, accesul acestora se va face doar în ordine alfabetică, nu în ordinea sosirii sau după liste realizate de buzoieni. Măsura a fost luată tocmai pentru că existau zvonuri că în spatele listelor, locurile se tranzacționau cu prețuri pornind de la 50 de lei și ajungeau chiar până la 250 de lei.

Prezent Serviciul Permise și Înmatriculări, prefectul Daniel Țiclea le-a prezentat buzoienilor în ce constă noua măsură și, mai ales, importanța ei. Măsura a stârnit nemulțumirea unora care deja petrecuseră aproape toată noaptea la sediul serviciului pentru a sta la rând.

Pentru a se asigura că noua măsură va fi respectată, timp de o săptămână, prefectul alături de unul dintre subprefecți, va fi prezent la Serviciul Permise și Înmatriculări. În ultima lună din acest an, la ghișeele de înmatriculări se va lucra doar pe 09 decembrie și doar cu programare online, iar la preschimbarea permiselor, ghișeele vor fi deschise pe 9 și 17 decembrie, tot cu programare online.

Related posts