LOVITURĂ DE TEATRU

Lovitura de teatru în politica buzoiană! Fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit în funcția de președinte al PNL Buzău.

La scurt timp, în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent Național al PNL, cei doi parlamentari liberali de Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu, au demisionat din funcțiile pe care le dețineau în structurile PNL Buzău. Dacă Gabriel Avrămescu era președintele organizației județene, Vlad Pufu era prim-vicepreședinte organizației județene și președinte al organizației municipale a PNL Buzău. Deputatul Gabriel Avrămescu a precizat că a plecat de bunăvoie de la conducerea organizației, gest care i-a fost cerut de conducerea centrală a PNL, la solicitarea PMP.

Numirea lui Adrian Mocanu la conducerea PNL Buzău era vehiculată de mai mult timp, acesta încercând în alte câteva rânduri să preia conducerea organizației județene a liberalilor. De menționat este tentativa lui Mocanu de a prelua, alături de fostul senator Ion Vasile, conducerea organizației județene a Partidului Național Liberal înaintea alegerilor locale din anul 2016.

Adrian Mocanu, numit președinte interimar al PNL Buzău, a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe partide:  PSD, UNPR, PSD, PSRo, ALDE și PMP.

Related posts