SE PREGĂTEȘTE DE INVESTIȚII

Societatea ,,DOMENII PREST SERV” SRL, subordonată Consiliului Județean Buzău, se pregătește să-și extindă domeniul de activitate. Înființată în 2014, societatea se ocupă, în prezent, cu îngrijirea drumurilor județene și gestionarea activității Stației-Pilot de la Vernești, pentru procesarea deșeurilor din construcții și demolări. Conducerea DOMENII PREST a început deja să-și facă un plan de investiții.

Consiliul Județean Buzău are în administrare aproape 970 de kilometri de drum județean. Prin delegare, societatea DOMENII   PREST SERV se ocupă, în acest moment, doar de întreținerea arterelor din județ. Pentru a executa și lucrări de modernizare a drumurilor județene, societatea va mai trebui să facă angajări. Găsirea unor angajați cu experiență în domeniu va reprezenta, însă, o mare provocare.

Societatea Domenii Prest Serv SRL are, în prezent, aproape 70 de angajați. Aceștia se ocupă, în principal, cu prestarea unor lucrări minore atribuite, prin delegare, de către Consiliul Județean Buzău.

Related posts