LIZIERĂ CURĂȚATĂ DE GUNOAIE

Liziera de la intrarea în municipiul Râmnicu Sărat dinspre Buzău a fost curățată de gunoaie. Acțiunea de salubrizare a zonei, care, până de curând, era sufocată de deșeuri aruncate la voia întâmplării, a fost realizată de angajați ai Administrației Domeniului Public și de la Ocolul Silvic Râmnicu Sărat.

Conducerea Ocolului Silvic Râmnicu Sărat a reușit să mobilizeze pădurarii din zonă, dar și un număr important de voluntari. Împreună, ei au intervenit pentru a reda o imagine plăcută lizierii de la intrarea în municipiu. De asemenea, a fost curățată și zona din spatele Ocolului Silvic. Autoritățile sunt convinse că montarea unor camere de supraveghere i-ar descuraja pe cei care aleg să arunce gunoaie la întâmplare.

Autoritățile îndeamnă cetățenii să respecte legea și să depoziteze gunoiul doar în locurile special amenajate. Și anii trecuți, autoritățile din Rm. Sărat, Administrația Domeniului Public, reprezentanți ai Ocolului Silvic și voluntari au demarat acțiuni de igienizare a zonei de la intrarea în municipiul Râmnicu Sărat.

Related posts