PROIECTE PENTRU BIBLIOTECĂ

Noi cărți pentru pasionații de lectură, dar și mai mulți cititori. Asta își propune viitorul manager al Bibliotecii Municipale ,,Corneliu Coposu,, din Râmnicu  Sărat în acest an. Profesorul Răzvan Chirac intenționează ca instituția de cultură să devină un pilon principal în educația generațiilor prezente și viitoare. Viitorul manager își dorește să diversifice activitatea bibliotecii, să atragă cât mai mulți cititori, dar și să achiziționeze carte pentru toate categoriile de utilizatori.

Conducerea bibliotecii din Rm Sărat dorește să atragă și cât mai mulți pensionari. Profesorul Răzvan Chirac și-a propus să demareze un proiect în vederea amenajării pivniței bibliotecii, aici urmând să se realizeze un adevărat pol cultural, unde să se întâlnească iubitorii de cultură.

Biblioteca Municipală ,,Corneliu Coposu” din Râmnicu  Sărat a funcţionat la mai multe adrese din Râmnicu  Sărat, în vechiul sediu al Parchetului de pe Strada Mare, în cadrul Casei  de Cultură, dar și în clădirea Muzeului Municipal. În anul 1990, când s-a desfiinţat restaurantul cantină  „Căsuţa Râmniceană”,  spaţiul a fost renovat şi amenajat cu depozite, iar biblioteca şi-a găsit o locație permanentă. Instituția are, prin  structura colecţiilor sale, un caracter enciclopedic și se adresează tuturor membrilor comunității.

Related posts