PROBLEME ÎN PIAȚĂ

Unii comercianți buzoieni dau serioase bătăi de cap administrației Pieţe, Târguri şi Oboare. În ciuda investiţiilor realizate de societate în Piața Centrală din Buzău, anumiți  vânzători au rămas cu aceleaşi metehne, cares stârnesc nemulțumiri din partea cumpărătorilor. Nu de puţine ori, comercianții încearcă să păcălească clienții prin etichetarea  produselor sau afişarea înşelătoare a preţurilor.

O altă problemă vizează încercarea comercianților de a-și extinde spațiul de vânzare, ceea ce creează disconfort clienților prin îngustarea culoarelor de trecere. De asemenea, din pricina atitudinii unora dintre comercianți, și nu doar din cauza prețurilor produselor, Piața Centrală din Buzău pare să fi căzut în dizgrație în ultima vreme.

O altă problemă semnalată administratorilor Pieței Centrale este cea a comercianților care își vând marfa în afara tarabelor. Reprezentanții Pieţe, Târguri şi Oboare spun că acest lucru nu ține de competența lor, dat fiind că oamenii se află pe domeniul public, ci ține de Poliția Locală. La fel se întâmplă și cu cei care își parchează mașinile în preajma pieței, unde răspunderea aparține societății Urbis Serv.

Related posts