DISCUȚII DESPRE SOARTA SPITALULUI

Autoritățile și consilierii din Rm. Sărat vor analiza situația Spitalului Muncipal, miercuri, într-o întâlnire cu managerul unității medicale. Întâlnirea are loc în contextul în care, recent, medicul Mădălina Eftenaru a demisionat din funcția de director medical, din motive personale. Primarul din Rm Sărat mulțumește medicului Mădălina Eftenaru pentru activitatea desfășurată pe perioada în care a asigurat interimatul funcției de director medical și recunoaște că această funcție nu este una atractivă pentru medicii din cadrul Spitalului.

Sorin Cîrjan consideră că problema cu care se confruntă, în prezent, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat este una de credibilitate, iar acest lucru se întâmplă din cauza criticilor și a zvonurilor care circulă, în ultima perioadă, cu privire la personalul unității. Primarul este, însă, convins că râmnicenii trebuie să susțină medicii și activitatea acestora și să se prezinte cu încredere în unitatea medicală. Dacă numărul pacienților va scădea, spitalul nu va mai putea realiza venituri, iar situația va deveni cu adevărat una îngrijorătoare, pentru că unitatea medicala nu va mai avea cum să-și plătească medicii.

Dacă nu vor exista doritori pentru funcția de director medical, spitalul va funcționa foarte greu.

Spitalul din Râmnicu Sărat asigură asistența medicală pentru populația din municipiu, dar și pentru localitățile limitrofe, precum și pentru comune din judeţele Vrancea şi Brăila.

Related posts