,,SUNTEM PENTRU MARIA!”

Mobilizare impresionantă la Rm. Sărat pentru salvarea unei fetițe de numai patru ani, care a fost diagnosticată cu leziuni cerebrale și are nevoie urgentă de realizarea unui transplant de celule stem în Austria. Tineri voluntari au ieșit cu urnele pe străzile municipiului, dar au ajuns și în unitățile de învățământ pentru a colecta donații. Rudele și prietenii micuței Maria fac un apel către toți oamenii care pot contribui la alinarea suferinței fetiței. Nașa Mariei dorește ca micuța să se însănătoșescă și să se poată juca împreună cu surioara sa.

Familia fetiței este convinsă că Maria are șansa de a se vindeca și de a-și recăpăta independența în urma realizării transplantului de celule stem. Apropiații Mariei explică suferința prin care trece micuța și dorința acesteia de a se juca alături de ceilalți copii.

Nașa fetiței face apel la toate mamele să se alăture campaniei umanitare.  

Cutiile de donații pot fi găsite în unitățile de învățământ, instituțiile publice, dar și în diferite magazine. 

Și un antreprenor local s-a alăturat campaniei umanitare ,,Suntem pentru Maria!”, demarată de Centrul Europe Direct din Râmnicu Sărat. Oana Cucu este convinsă că fetița se poate însănătoși și poate avea o copilărie fericită.

Familia Mariei are nevoie de 12.000 de euro, banii necesari pentru realizarea intervenției chirurgicale în Austria. În campania demarată de Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat s-au implicat și unitățile de învățământ, organizații non-guvernamentale, dar și mediul de afaceri din Râmnicu Sărat. Cutiile de donații pot fi găsite în unitățile de învățământ, instituțiile publice, dar și în diferite magazine. Cei care doresc să doneze pentru micuța Maria, o pot face și prin transfer bancar, contul fiind deschis pe numele mamei, Laura Marina Țopea, la Banca Transilvania.  

IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA (mama), deschis la Banca Transilvania, Telefon: 0762.296.039

Related posts