INTERVENȚII PE STRĂZI ȘI ÎN CARTIERE

A nins abundent, astăzi, și la Râmnicu Sărat. Încă de la primele ore ale zilei, zăpada a acoperit tot orașul. Utilajele Administrației Domeniului Public au acționat cu material antiderapant pe principalele artere ale municipiului, în intersecții, pe străzile în pantă, dar și interiorul cartierelor.

Prioritatea ADP Rm. Sărat vizează unitățile de învățământ, acolo unde utilajele unității au intervenit de la primele ore ale zile. De asemenea, echipele de intervenție au acționat și în zona centrală și cea a Pieței din municipiu.

Reprezentanții ADP precizează că, în condiții meteo normele, societatea este pregătită să intervină și să asigure deszăpezirea străzilor. Dacă vremea va creea mari probleme iar utilajele nu vor mai face față, autoritățile vor apela și la alte firme care să intervină pe străzile din Râmnicu Sărat.

Pentru perioadele cu ninsori și viscol, autoritățile recomandă populației să se informeze permanent asupra condițiilor meteorologice și evoluției acestora, să evite deplasările și dacă, totuşi, deplasarea este necesară să se informeze dacă pe traseul ales sunt drumuri blocate.

Related posts