UN BUGET ECHILIBRAT

Peste 105 milioane de euro! Acesta este bugetul județului Buzău în 2023, aprobat, astăzi, în prima ședință din acest an a Consiliului Județean Buzău. Președintele instituției, Petre Emanoil Neagu, consideră că județul va avea un buget echilibrat, la un prim calcul, cu peste 5 milioane de euro mai mare decât anul trecut. Autoritățile județene își doresc ca, în acest an, să atragă și mai multe fonduri europene necesare continuării investițiilor în curs, dar și pentru altele viitoare.

Cea mai mare parte din buget este alocată pentru dezvoltare. Președintele Consiliului Județean Buzău este de părere că bugetul județului va putea fi și mai mare, dar cu unele condiții.

În acest an, vor continua lucrările demarate în infrastructura județului, iar sume consistente vor ajunge și în domeniul social, educațional și cultural.

La capitolul investiții, Consiliul Județean Buzău a alocat sume importante pentru reabilitarea propriului sediu și pentru instalarea de panouri fotovoltaice la clădirile instituțiilor subordonate.

Related posts