SE ANUNȚĂ UN „DECEMBRIE MAGIC”!

Luna decembrie se anunță una de poveste, în Buzău ! Începând chiar de Ziua Națională, 1 Decembrie, și până la trecerea în noul an, buzoienii vor avea parte de evenimente de excepție și multe surprize, toate organzizate de Consiliul Județean, prin instituțiile de cultură aflate în subordine. Începând din acest an, un nou loc va fi în centrul atenției, pe perioada sărbătorilor de iarnă :  Centrul Muzeal „I.C. Brătianu”, recent reabilitat cu bani europeni. Atât clădirea de patrimoniu, cât și curtea interioară, vor beneficia de iluminat festiv.

Festivitatea care dă startul evenimentelor organizate de Consiliul Județean. în perioada sărbătorilor de iarnă, va avea loc în seara zilei de 1 Decembrie, la Centrul Muzeal „I.C. Brătianu”. În aceeași zi, va fi deschis și un târg de Crăciun, cu produse specifice de sezon.

În data de 21 decembrie, de la ora 16.00, pe o scenă amenajată în curtea centrului muzeal de pe b-dul Nicolae Bălcescu, este programat un concert de colinde susținut de îndrăgiții interpreți Lupu și Cornelia Rednic. Copiii vor primi dulciuri, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Teatrul „George Ciprian” este o altă instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Buzău care le va pregăti buzoienilor mai multe surprize, în preajma Crăciunului.

În ziua de 6 decembrie, copiii vor primi cadouri la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, unde sunt invitați să urmărească spectacolul de teatru pentru copii ”Punguța cu doi bani ”, prezentat în două serii, începând cu ora 10.30 și 12.30.

În zilele de 19, 20, 21 și 22 decembrie, între orele 09.00 – 12.00, tot la sediul Teatrului „George Ciprian”, prichindeii vor putea lua „Micul dejun cu Moș Crăciun”.

Tot la Teatrul „George Ciprian”, în data de 22 decembrie, de la ora 18.00, va avea loc spectacolul „Magic Christmas Jazz”, susținut de Bucharest Jazz Orchestra.

Tot în decembrie, vor fi făcute surprize și copiilor din centrele de plasament dar și bătrânilor instituționalizați.

700 de mii de lei este bugetul alocat, în acest an, de Consiliul Județean Buzău, pentru manifestările dedicate Crăciunului și Anului Nou.

Related posts