NOI ORGANIZAȚII

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) s-a înfiinţat oficial şi la Rm Sărat. Evenimentul a avut loc în acest weekend la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu într-un cadru festiv. Înființarea organizației de la Rm. Sărat a fost posibilă și după ce peste 70 de foști membri din AUR Rm Sărat și Valea Râmnicului s-au înscris în Partidul Umanist Social Liberal. La eveniment au participat și reprezentanți de la București: avocatul Daniel Ionașcu. președinte executiv, Doina Pârcălabu, fostă șefă a Casei de Pensii și decan al Universitati Hyperion, dar și Carmen Marilena Uzlău membră a partidului lui Dan Voiculescu.
De profesie economist, Doina Pârcălabu fost președinte cu rang de secretar de stat al Casei Naționale de Pensii Publice este convinsă că a venit momentul să se caute cele mai bune soluții pentru ca sistemul public de pensii să îndeplinească toate criteriile asumate prin PNRR.
Pe lângă problemele organizatorice curente și o analiză a pregătirii campaniei electorale, președiții organizațiilor locale își doresc o apropiere cât mai mare față de cetațeni, dar si un sediu unde își pot prezenta problemele cu care se confruntă.
Pentru alegerile din 2024, Partidul Umanist Social Liberal speră ca în Parlamentul European să aibă 4 deputați, dar și un grup de parlamentari la nivel central.

Related posts