DUEL BUZOIAN ÎNCĂ DIN START

Ghinion pentru echipele buzoiene din liga a 3-a la tragerea la sorți pentru faza a doua a Cupei României la fotbal. Metalul Buzău și CSM Râmnicu Sărat se vor întâlni săptămâna viitoare, pe 11 august, în turul al doilea din Cupei României, într-o partidă de interes microbiștii din tot județul.

Având în vedere rezultatele recente, Metalul pornește cu prima șansă, dar, în mod cert, partida va fi una echilibrată. Dacă anul trecut buzoienii nu au făcut neapărat un obiectiv din a avansa în cea mai veche competiție națională, Vali Stan și compania își propun un parcurs cât mai lung. Miza ar fi expunerea la nivel național, beneficiu cât se poate de important pentru o grupare de liga a III-a. De asemenea, cei de la Metalul Buzău consideră că o performanță notabilă în cupă ar oferi un plus de încredere fotbaliștilor.

În plus, Metalul Buzău va beneficia de avantajul terenului propriu, grație unei noi reguli impuse de federație. Cum ambele echipe au terminat pe locul al patrulea în seriile din care făceau parte, numărul mai mic de puncte obținut la finele sezonului de trupa lui Vali Stan a făcut ca alb-albaștrilor să le fie oferit statutul de gazde ale întâlnirii.

Related posts