SEZON ÎNCHEIAT, VIITOR ÎNCĂ INCERT

Gloria Buzău încheie, mâine seară, cu un meci pe teren propriu, împotriva Concordiei Chiajna, un nou sezon al eşalonului secund de fotbal. Indiferent de rezultatul partidei de mâine, echipa buzoiană va termina pe locul 3 în Grupa B de play-out, fiind scutită de emoţiile retrogradării, încă de acum două etape.

Fără drept de promovare în Liga 1 din cauza organizării clubului, Gloria Buzău are nevoie de schimbarea formei juridice pentru a se putea implica, din sezonul viitor, în lupta pentru un loc în primul eşalon. Un anunţ în acest sens este aşteptat zilele următoare din partea autorităţilor locale, care prin vocea primarului Constantin Toma, au anunțat că există cel puțini trei investitori străini, dar și din țară, interesați să preia clubul din Crâng.

În iarnă, echipa buzoiană a fost la un pas de desfiinţare, după ce responsabilii Primăriei deciseseră, într-o primă fază, să oprească finanţarea. Ulterior, au revenit asupra deciziei, cu condiţia ca formaţia să intre în mediul privat şi să capete în acest fel dreptul de promovare.

Related posts