HOROSCOP (13 – 20 noiembrie)

berbec – ai multe de făcut la serviciu de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi îndeaproape. Cum sănătatea este vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegii de încredere, pentru a te sprijini. Există conflicte în culisele profesionale ce trebuie luate în seamă.

taur – cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin.

gemeni – aparent, totul este în regulă în segmentul domestic, dar conflictele mocnesc în umbră. Fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare. Este nevoie să acorzi timp și atenție copiilor sau persoanei iubite. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toată lumea.

rac – multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Discuții aprinse de la bani.

leu – sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel, apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt po­sibile pierderi, furturi sau cheltuieli nefolositoare.

fecioară – începi săptămâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora. Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață sunt contradictorii.

balanță – ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt locul de muncă și sănătatea. Există niscai neplăceri în ambele direcții, dar ai încredere și răbdare că vor veni vremuri bune.

scorpion – dialogurile cu unele persoa­ne din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera ta profesională și imaginea publică. Ține cont de cele aflate și depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața.

săgetător – multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult. Fii prudent și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut!

capricorn – ești animat de gânduri mărețe, dornic de a te pierde în călătorii începărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă vei fi nevoit să revii în acum și aici. Totuși sunt șanse să te ocupi de organizarea unei călătorii de agrement.

vărsător – cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase! Vei avea timp și oportunități de a te ocupa de organizarea unei călătorii sau de a filozofa cu oameni erudiți.

pești – socializarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață.

Related posts