Scurtpe2 Nr. 390: Salarii și salarii…

De ce se schimbă ecuația guvernării locale prin migrările la partidul lui Tăriceanu, care sunt culisele construirii celui mai nou cartier de blocuri în Buzău, și ce schimbări majore se anunță în marile parcuri, aflați tot din noua ediție a publicației Scurt pe 2 care apare vineri la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm.Sărat.. Mai puteți afla ce sfaturi dau polițiștii pentru perioada estivală, cum a ajuns isteria pestei porcine la poarta fermierilor din județ și care sunt măsurile de prim ajutor în caz de insolații și arsuri solare.

Nu ratați recomandările profesioniștilor, interviuri în exclusivitate, ponturi și informațiile utilitare, horoscopul săptămânii, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst, precum și orarul filmelor la Cinema 3D Rm.Sărat.

Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ două suplimente: Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian. Nu uitați, cu Talciocul buzoian ieșiți în câștig, aveți cele mai noi și mai diverse anunturi de mica publicitate.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr390/nr390.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

jurnal pag 1 bun0001

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.390!
[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr390/nr390.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

Related posts

Leave a Comment