Oana Galanton, o mămică ce și-a reinventat bussinesul pentru micuțul ei: “Cufărul lui Bubu își dorește să surprindă și să satisfacă și pe cei mai mofturici copii, părinți și bunici ! “

bubu7A avut un job în presă, s-a retras la un moment dat într-o afacere cu haine și accesorii și acum și-a reinventat investiția în timpul petrecut pentru a croi, crea și închiria și vinde haine și costumații tematice, din dragoste pentru evenimente și mai ales pentru băiatul ei. Oana Galanton ne povestește în linii mari cum a ajuns la acest bussines și ce evenimente își mai propune în paralel, într-un univers dedicate copiilor.

bubu8Silvia BUNICĂ: Ești mămica unui băiețel frumos, talentat, ce iubește camera de fotografiat și al cărui potențial l-ai descoperit treptat, căutînd să promovezi bussinesul tău. Așa a apărut Cufărul lui Bubu, spune-ne poveste lui și ce găsim în această lume a lui?

Oana GALANTON: Până să vă spun despre strict despre hainele și costumele din “Cufărul lui Bubu”, vreau să vă detaliez despre primul eveniment organizat de acest brand. Se numește “Atelier de plantat”, face parte din seria “Povești în Ghivece” și are loc în această joi, de la ora  18.00 – și până la ora 20.00, iar dacă bubu9vom dori, pentru viitor să prosperăm, trebuie să știm că trebuie să plantăm cereale, copaci, iar dacă vrem să prosperăm o viață, trebuie să ne ocupăm de creșerea piticilor noștrii și să îi îndrumăm să se ocupe de activitățile frumoase și sănătoase . Așadar, pentru maximum 25 de copii am organizat acest bubu4eveniment, pentru ca ei să petreacă timpul în aer liber, să învețe să planteze flori, să zâmbească, să se distreze, să socializeze, să învețe să fie responsabili iubind plantele și natura. Așa s-a născut ideea de a scrie împreună povestea ghiveciului cu flori, în care să printăm amintiri de neuitat în inimioarele puiuților noștri, să sădim bunătate și iubire in jurul nostru, să ne distrăm și să râdem cu gura până la urechi. Am deschis așadar CUFĂRUL și am avut parte de multe surprize: limonda cu menta& fructe de sezon, lecția despre cum să plantam și cum să avem grijă de plante și de planeta noastră. Am folosit pământ, ghivece, unelte și am creat împreună prima povestea unică!

bubu2S.B.: Și de la eveniment, să trecem totuși la bussines, ce înseamnă mai exact “Cufărul lui Bubu”?

O.G.: Cufărul reprezintă copilăria, cea mai frumoasă şi inocentă poveste a vieţii şi m-am gândit că fiecare mămică are nevoie la un moment dat de câte un costum tematic, special pentru copilul ei, la orice eveniment la care este implicat. Aşa că am adus în Cufăr fel de fel de costume, piese, accesorii, de închiriat sau de vânzare, create cu multă imaginaţie, din culori calde şi poznaşe, gata să surprindă și să satisfacă și pe cei mai mofturici copii, părinți sau bunici. Avem costume indiene, tradiţionale, costume ce imită fructe, legume, personaje, pe diferite mărimi, iar modelul meu în prezentarea lor a fost băieţelul meu, care s-a bucurat enorm la şedinţa foto. Vă aşteptăm să le probaţi!

Related posts

Leave a Comment