HOROSCOP 22-29 decembrie

Horoscop realizat de Skat

Berbec-zona  Capricorn e una importantă pentru voi,iar acolo nu aveți voie să fiți superficiali și să vă jucați cu focul. Luați seamă la relația cu tatăl , cu șeful, cu copiii,fiindcă  există tendința de comportament despotic.

Taur-presiunea financiară pe care ați simțit-o până acum va dispărea și veți fi în stare să respirați mai ușor. Și problemele cu copiii se rezolvă,odată cu revenirea lui Mercur la mers direct,iar pentru investiții, e liberă calea.

Gemeni- veți învăța cum să gândiți înainte de începere o afacere, să negociați contracte puternice și cum să vă retrageți dintr-un contract pe care îl descoperiți în timp că nu vă favorizează.

Rac- ar fi bine să vă  rezervați timp de meditație, de gândire , de citit, să vă scrieți ideile imediat  ce ele vă trec prin cap, pentru că nu e exclus să vină mai apoi și vremea lor încât să le puneți în practică.

Leu-chiar dacă suntem în pline sărbători,îndatoririle și responsabilitățile voastre sunt destule încât să vă ocupe o mare parte din timp. Să nu mai spun că vă sfătuiesc să nu  neglijați sănătatea și să faceți abuzuri tocmai acum !

Fecioara-elementele confuze din ultimele 3 săptămâni încep să prindă contur și claritate . Aglomerarea  din Capricorn nu vă îngreunează traseul în comparație cu alte zodii,pentru că ambele sunteți semne de pământ și aveți puncte comune.

Balanță- este posibil să vă pregătiți să cumpărați proprietăți ori să le renovați ,să călătoriți în străînătate, ori să vă intereseze toate obiectele costisitoare și să vi le doriți.

Scorpion-vă simțiți puternici ,curajoși și încrezători ,cu Marte și Jupiter pe semnul vostru. Veți  învăța să descoperiți talentele voastre înnăscute și să găsiti modalități de a dezvolta și de a exprima aceste calități .

Săgetător-  ați ajustat ce era de ajustat, ați finalizat ceva cu care erați în urmă sau poate chiar ați terminat un tratament . E gata și cu graba, uitarea și distragerea de la lucruri importante.Spor la treabă!

Capricorn- responsabilitate, ambiție și disciplină vă caracterizează în următoarea perioadă. Sunteți serioși și maturi, și  vă dedicați timpul unei munci  grele pentru a obține ceva ce doriți.

Vărsător-Marte se află în casa carierei,un loc foarte special pentru voi. Până spre sfârșitul lui ianuarie aveți tot timpul să arătați acolo de ce sunteți capabili.Profitați de ocazie și încercați să lucrați  din plin pentru viața voastră profesională!

Pești- unii continuă să  dezvolte contactele cu străînătatea, și poate că deja și-au cumpărat  bilet de avion sau deja au programat întâlniri față în față cu cineva de acolo.

Related posts

Leave a Comment