REZULTATE SPECTACULOASE LA OINĂ

Campionatul Național de Oină – Junioare a adus multă bucurie pe terenul municipal de sport din Râmnicu Sărat. Competițiile s-au încheiat cu o festivitate de premiere la care au participat sportivele, antrenorii, dar și autoritățile locale și județene. În cadrul Campionatului Național de Oină – Junioare, Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat a obținut titlul de Campioană Națională la Junioare I – Under 18.

Organizatorii și participanții au felicitat toate echipele participante pentru modul în care s-au prezentat în cele trei zile, pentru rezultatele obținute și speră ca această competiție să contribuie la susținerea Oinei, sportul național al Românie.

În cadrul competiției, Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat a obținut titlul de Campioană Națională la Junioare I – Under 18, titlul de Vicecampioană Națională la Junioare II – Under 16 și titlul de Vicecampioană Națională la Junioare III – Under 14.

Campionatele Naționale de Oină Junioare au fost organizate de Federația Română de Oină, în colaborare cu Primăria Râmnicu Sărat și Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat.

Related posts